fredag 19. april 2013

Nr 6. Stemningsrapport fra badevekta.Bloggpostene om å stille badevekta skal jo være en blanding av rapporter og tips om ting som fungerer for meg.

I dag trodde jeg at jeg skulle skrive litt om kunstig sukker og annen erstatning for usunn mat. ( Som jeg er skeptisk til. ) Men nei. Ikke inspirert. Klage, vil jeg, i dag.

I morges viste badevekta 66,6 kg. For 3. dag på rad! Er det mulig? Kunne displayet ha satt seg fast på noen måte? Jeg strippet til netto og prøvde igjen. 66,4. Men det gjelds ikke, for morgenveiengen min er med nattøy. Men da var displayet frikjent.

Det var da veldig til ikke å gå ned, da!

Jeg har gått mye mer tur nå enn i de 6 mnd vi har hatt med snø. Jeg har nok erstattet litt fett med muskler. Muskler er som sagt før tyngre enn fett. Dessuten er det en stund siden jeg veide mindre enn nå. Resterende kilo har sikkert satt seg skikkelig godt fast.

Jeg har prøvd å spise litt flere kalorier, i fall forbrenningen hadde gått ned, men det hjalp ikke. Hvis jeg ser Dyrets tall i morgen også, må jeg bite i gresset -  dvs, det er akkurat det jeg ikke må, jeg må spise mer proteiner og mindre karbo. Eller bare vente og se og tenke på noe annet.

Så hvis dere ikke får noen bloggpost på noen dager, så har jeg ikke gitt opp. Jeg bare Tenker På Noe Annet.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Velkommen i klubben kjære venn :-) sånn er kamp-mot-kilo-helvete. Men det gjelder å ikke gi opp!!! :-D hilsen fra Ellen.

tanteMy sa...

Hakke gitt opp, nei!