fredag 20. februar 2009

Jeg er visst for BREIAL. *rødme*

Jeg skriver en del i det forumet på Nettet som jeg har linket til her. Jeg får av og til noen hint om at jeg tar for mye plass der. – Tenk, lille meg på 1,55 cm ta for mye plass, og nå som jeg har gått ned 3 kg også…

Neida, jeg har fatta poenget. Og det er noe i kritikken. Jeg skal jobbe hardt med saken og tar det mer høytidelig enn det høres ut som nå.

Men KJÆRE ALLE (?) LESERE av bloggen min. Kan dere ikke flere legge inn noen kommentarer av og til? Jeg liker så godt den nettpraten en gjør utenom mail, der flere deltar. Av og til kan det skje på fjesboka så lenge jeg er der, og når en ”gammel dame” fatter teknologien, så skal jeg legge meg inn på twitter også. Hadde en artig tre-kvinns dialog om Enneagrammet, for eksempel på fjesboka. De to andre kjente ikke hverandre. Om jeg får til å skravle på bloggen, så kan jeg holde meg til korte og sakelige innlegg på "Øistein's".

Jeg tror det handler litt om at jeg sitter for mye på PCen også, får skjerpe meg der og få lest bøker og en rimelig del av ukas Morgenbladet.

Men nå altså: Skravle, anyone?

11 kommentarer:

Syltegeek sa...

Skravle! Du maa virkelig komme deg paa twitter, Mamma!

Ellers kan jeg melde at det er fint paa berget, og at jeg haaper du kan komme paa besoek, og at det er greit aa overnatte, faktisk!

tanteMy sa...

Flott du har det bra der "på berget".
Det er ikke alle som har en datter det er givende på prate lenge, lenge med! Heldig, jeg!

Twitter... mif.... får prøve en dag jeg har et klart hode som ikke skal brukes til valgkomite, forberede selvangivelse eller annet dumt.

Syltegeek sa...

Og enn saa lenge kan du jo lese der likevel!

tanteMy sa...

Har vært på twitter og lest. :-)

Og - rikignok ER jeg litt breial, jeg mener fortsatt det sjøl, men så fant jeg den kommentaren på nettet som jeg hadde hørt om, og der handlet det nok mest om noen som ikke syntes det var kult å leke med voksne og som mislikte sterkt at når man stilte et spørsmål i et forum, så ødela det kosen om noen kom med et svar på spørsmålet, for da kunne en ikke skravle mer omkring temaet...

Det aktuelle forumet har en skravledel også, men min hybelkanintråd der falt nå heller ikke i smak. Sett sånt! ;-D

Og det er klart, grunnen til at jeg tok til meg hele greia, var jo at jeg ser et poeng i at jeg breier meg, om enn ikke fra den aktuelle kritiker sitt ståsted.
Det blir vel litt som å få en kjempeinspirasjon fra ei bok eller et bilde ut fra en forståelse som kunstneren aldri hadde ment. Mennesker er en stor inspirasjonskilde om man møter dem IRL eller på Nett.

Stian T sa...

Det beste med Twitter er jo at det er så enkelt. Den største utfordringen er å lære seg å begrense seg til 140 tegn..=)

Jeg har et mål om å bli flinkere til å kommentere på bloggene jeg leser så oppfordringen din passer bra.

BC sa...

Nå har ikke jeg vært inne på hverken (med H :-) Øysteins eller MS-forumet på en stund - Du pleier da ikke være breial - men du gir klare svar på ting du VEIT (og mange av oss andre IKKE Veit). I andre tilfele prøver du løse problem, spørsmål, krangler - ja der meste. Er det ikke det et sånt forum er til for da? ! Fortsett som før, du :-)
Twitter var jeg så nysgjerrig på, så jeg har laget meg en profil - håper jeg finner igjen hvor jeg noterte navn og passord ---- men jeg rota det til, fikk ikke til å skrive - tror kanskje jeg ikke var sprek nok i hue akkurat da -
kanskje jeg må ha hjelp - en vakker dag jeg orker å prøve igjen - er så irritert på mye med fjesboka
nattahilsen
fra nattmennesket på Løkka :-)

Anonym sa...

Jeg og vil ha deg på Twitter! Du trenger jo ikke å gå så fort fram, men om du melder deg inn og tar ett skritt av gangen så er det kanskje ikke så teknologisk man må være likevel når man kjenner etter?

Forøvrig kan klare svar være skrekkelig irriterende hvis det ikke var det svaret man ville høre, evt ettersom jeg forsto at tråden "må" avsluttes fordi det ikke er noe å diskutere med. Og hvis det alltid er samme person som "forårsaker" disse kjipe greiene kan man jo forstå at folk reagerer. Kanskje du skal finne noe annet morsomt å gjøre når du endelig har tid?
Forøvrig#2: Du sier her både at du sitter for mye på nettet, OG at du ikke har tid til å ta Twitter inn over deg enda. Tulla ;)
Også gleder jeg meg til å komme på besøk og kan godt være en stund lengre også enn planlagt, for jeg fikk visst ferie akkurat da! :D

tanteMy sa...

Evan vil twitre, vil hun... Men jeg får det ikke til. Skal prøve igjen om et par dager, så det ikke blir twitring her.

sara sa...

Kanskje har jeg kommet meg inn nå? 140 tegn, gjelder det for en dag eller kan jeg skrive mange ganger tro?

sara sa...

Da prøver jeg en til mens jeg er i slaget :) Sol og sånn, det er bra. Og alle skjønner at dette er sarasara? Hvis jeg skriver litt til så er det sikkert 140 tegn og jeg får kanskje en melding? Ikke ennå men jeg teller ikke tegnene så jeg fortsetter og ser hva som skjer. Kan skrive om mer enn været også jeg :)

tanteMy sa...

Nei, for nå er du på bloggen og ikke på twitter...
Prøv igjen